Selecteer een pagina

Reonald – studio voor architectuur

REONALD studio voor architectuur is een klein en persoonlijk architectuur- en ontwerpbureau, opgericht door Reonald Westerdijk. Je kunt bij hem terecht voor kleine tot middelgrote projecten. Van uitbreiding, nieuwbouw en transformatie tot ontwerpopgaven in de publieke ruimte en ontwerpen voor culturele- of community activiteiten. REONALD werkt voor particulieren, bedrijven, overheden, culturele en maatschappelijke organisaties.

AANPAK
De aanpak van REONALD is altijd mensgericht en plek gebonden. Hij maakt vernieuwende gebouwen en plekken die jouw welzijn positief beïnvloeden: respect voor het bestaande, verbondenheid tussen jou en je natuurlijke omgeving, gezonde bouwmaterialen om je heen.

PROCES
REONALD werkt graag samen – met zijn klanten, adviseurs, aannemers en andere creatieve makers. Hij werkt met aandacht en vanuit een onderzoekende houding aan het ontwerpproces, met als doel ruimten te creëren die inspirerend en onverwacht zijn.

MISSIE
REONALD realiseert elegante en praktische leefomgevingen die sociaal, economisch en ecologisch duurzaam zijn.

Kennismaken in een gratis en vrijblijvend gesprek? Bel of mail Reonald met je vraag. Je kunt ook een bericht achterlaten op www.reonald.eu.

Openingstijden

Maandag  
Dinsdag  
Woensdag  
Donderdag  
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag                     

Contactgegevens

Adres:
Tapijnkazerne 24
6211 ME Maastricht

Tel: 06-8 3340 152
E-mail: info@reonald.eu
Website: www.reonald.eu