Selecteer een pagina

Structiqs – Structure in Quality and Safety

Beheersing van processen is van levensbelang voor organisaties. Risico’s (en kansen) rond kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu zijn vaak een bron van zorg. Structiqs wil deze bron van zorg wegnemen door de managementprocessen te structureren en te bewaken. Structiqs helpt organisaties op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo, milieu, project-, proces- en organisatiemanagement. Dit gebeurt op basis van bijna 40 jaar ervaring.

Kwaliteit: De moderne organisatie kent een actieve omgang met risico’s en kansen. Bewust wordt rekening gehouden met alle belanghebbenden. Op basis van een analyse stelt de organisatie haar strategisch plan en jaardoelstellingen vast. Veranderende omgevingen of resultaten kunnen tot actie leiden. ISO 9001 helpt hierbij.

Veiligheid / Arbo / Milieu: Het werken aan veiligheid, Arbo en milieu moet geen incident zijn maar ingebakken zitten in de organisatie (om het woord “duurzaamheid” even te mijden). VGM Checklist Aannemers (“VCA”), OHSAS 18001 en ISO 14001 vormen de basis.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Op telefonische afspraak; inspreken voicemail.

Contactgegevens

Adres:
Aylvalaan 5
6212 BA Maastricht

Tel: 06 21 58 34 00
E-mail: info@structiqs.nl
Website: www.structiqs.nl

Structiqs