Selecteer een pagina

Visschedijk Makelaardij

Visschedijk Makelaardij is een eigentijds en kleinschalig makelaarskantoor in Maastricht, sinds 2007 vind je ons aan de voet van de St. Pietersberg in Maastricht. We geloven erin dat klein een grote kracht is. Het maakt alles veel persoonlijker. De lijnen zijn kort, we kunnen snel schakelen en zijn goed bereikbaar. Dat vinden we belangrijk. Ook is er altijd ruimte voor een ontmoeting, een gesprek en gaat alle aandacht naar uw wensen en naar de woning. 

Vanuit ons kantoor in de wijk Sint Pieter bedienen we de woningmarkt die voor ons reikt van Maastricht tot de nabije omgeving. Wij wonen en werken in deze buurt. We kennen het gebied, weten wat er leeft en hoe u daar als koper en verkoper handig op inspeelt.

Onze ervaring en professionele kijk op de woningmarkt, een scherp oog voor bijzondere objecten en voorliefde voor architectuur en kunst, zorgen voor een eigen aanpak. We kijken verder dan vierkante meters, zien wat een woning bijzonder maakt en waar de mogelijkheden liggen. Ons bouwkundig inzicht is goed, zo zien we bij te renoveren objecten de potentie en bij gerenoveerde objecten zien we met welke kwaliteit dat is gedaan. Dat weten we op waarde te schatten. Zo is terug te zien in ons woningaanbod. Iets wat erg gewaardeerd wordt door de kopers en verkopers die we bijstaan.

Openingstijden

Maandag 9.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag 9.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur – 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Buiten kantooruren op afspraak

Contactgegevens

Adres:
Luikerweg 42
6212 EW Maastricht

Tel: 043-310 18 90
E-mail: info@visschedijkmakelaardij.nl
Website: www.visschedijkmakelaardij.nl

Visschedijk Makelaardij