Selecteer een pagina

(Sport)fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers

(Sport)fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, oncologische fysiotherapie gekenmerkt door het aanbieden van optimale patiëntenzorg in de zin van preventie, curatieve zorg en re-integratie. De praktijk biedt zorg aan, in een persoonlijke sfeer, waarbij de therapeuten hun kennis en vaardigheden bijhouden en verbreden via scholing en cursussen.
Bij (sport)fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers staat de patiënt centraal. Samen met de patiënt wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding van het klachtenbeeld, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist. De praktijk biedt een omgeving waarin de patiënt zich welkom voelt en actief kan werken aan zijn herstel.
(Sport)fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers wil in een veranderende gezondheidszorg de beste zorg binnen de eerstelijns fysiotherapie bieden aan een brede patiëntengroep. Handhaving van de beroepsinhoudelijke kwaliteit, vakvaardigheid en de ontwikkeling hiervan staat centraal alsmede behandelingen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 7.30 uur – 19.00 uur
Woensdag 7.30 uur – 19.00 uur
Donderdag 7.30 uur – 19.00 uur
Vrijdag 7.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur – 12.00 uur
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Adres:
Parkweg 23A
6212 XN Maastricht

Tel: 043-325 11 74
E-mail: info@sportfysiotherapiemaastricht.nl
Website: www.sportfysiotherapiemaastricht.nl

(Sport)fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers